Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Animatievideo’s laten maken

Ben je van plan om animatievideo’s te laten maken voor jouw organisatie of onderneming? Laat dat werk dan over aan onze specialisten. We kunnen voor ieder doel een toepasselijke animatie laten maken die perfect aansluit op de doelgroep en de onderliggende bedrijfsfilosofie. We kunnen onder andere motion graphics maken, maar ook productvideo’s, whiteboard animatievideo’s, bedrijfsfilms en explanimations.

Waar je ook precies naar op zoek bent bij het laten maken van een animatiefilm bij ons kan je altijd terecht voor hoge kwaliteit video’s. Het is bijvoorbeeld mogelijk om niet alleen ‘getekende’ animatievideo’s te produceren, maar men kan bij ons tevens 3D animaties laten maken die professioneel ogen en voor meerdere doeleinden geschikt zijn. Op die manier zijn er tal van manieren om de boodschap die je hebt op een adequate wijze over te dragen.

Explanimations en uitlegvideo’s

Een belangrijk soort animatiefilm die je bij ons kunt laten maken is de zogenaamde explanimation of uitlegvideo. Hiermee kan je aan de klant of jouw bezoekers duidelijk maken welk bericht je voor hun hebt zonder dat hun aandacht daarbij verslapt. Dit soort animatievideo’s zijn zeer nuttig wil men bijvoorbeeld uitleggen hoe een product werkt ingeval dat niet geheel duidelijk is wanneer men alleen de beschrijving gebruikt. Ook is het handig om zo’n animatie te laten maken wanneer men een aantal diensten en een speciale werkwijze heeft om over te brengen. Wat er ook verduidelijkt moet worden met hulp van onze explanimation en uitlegvideo’s wij kunnen dat voor je bewerkstelligen.

Conversieverbetering met animaties

Het is ook een optie om voor conversieverbetering te zorgen door een animatie te laten maken die aansluit op de gevoelens en de vragen waar klanten mee zitten. Wanneer onduidelijkheden of onzekerheden opgelost kunnen worden in een duidelijke animatievideo kan men ervan uitgaan dat de conversie verhoogt. Door vertrouwen te wekken kan men met onze animatiefilms uiteindelijk meer omzet behalen.