Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Bax Houthandel, dé specialist voor uw houten vloer

Houten vloeren, lamelparket en parketvloer worden door Bax Houthandel zelf geproduceerd. Hun formule: Het leveren van goedkope houten vloeren producten aan u onder de gemiddelde marktprijs. Dit realiseren zij door zelf de houten vloer te produceren en in eigen beheer te installeren en vooral door alle ruwe materialen bij de bron in te kopen. Deze formule leggen zij zichzelf op en tot op de dag van vandaag streven zij deze na.

Houten vloeren

Bij Bax Houthandel worden de houten vloeren geproduceerd in het hoofdfiliaal in Barneveld. Hier worden de vloeren in eigen beheer gemaakt en door eigen personeel geïnstalleerd. Zij beheren het proces van begin tot het einde. De houten vloer wordt door het uitsluiten van tussenhandel voordelig aan u geleverd.

Bij de keuze van een houten vloer komt best nog wat kijken:

·        Welke houtsoort en welke selectie knoesten?

·        Massief hout, lamel parket of parket delen?

·        Is er vloerverwarming? Zijn er onderburen?

·        Wat is de opbouw van de ondergrond?

·        Wat wilt u eraan uitgeven?

Lamelparket

Lamelparket is natuurlijk het vloertype van deze tijd. Mits gemaakt van multiplex is lamelparket zeer stabiel en geschikt voor vloerverwarming. In de eigen fabriek produceert Bax Houthandel twee varianten lamelparket:

·        Budget lamel parket van 14mm dik tot een breedte van 21 cm.

·        Multiplank lamelparket (of duoplank) van 19mm dik tot een breedte van 35 cm.

Parket Vloeren

Voor parket vloeren wordt bij Bax Houthandel een duidelijk onderscheid gemaakt tussen planken en parket delen. Planken zijn lang en breed. Parket kan smal en kort zijn, er is ook een variatie met brede korte delen die in diverse patronen worden gelegd. De parket vloeren producten van Classic Life vallen zijn houten vloeren die hoofdzakelijk zijn opgebouwd uit brede korte delen. Al dan niet verouderd. Bax Houthandel is louter gespecialiseerd in de touch waarbij modern het klassiek aan tipt. Een verouderde techniek maakt deze categorie alleen nog maar meer spannend.

Stappenplan voor het maken van een keuze

U krijgt de meest relevante vragen op uw netvlies met het volgende schema:

1.     Kies uw houtsoort en breedte.

2.     Kies de houtselectie.

3.     Welke uitvoering van de plank is mogelijk?