Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Carwrapping in Veenendaal

Bij Deko Sign in Veenendaal is het mogelijk om aan carwrapping te doen! Wat is carwrapping? Neem bijvoorbeeld bedrijfswagens die volledig bedekt zijn met stickers met allerlei promotiemateriaal voor dat bedrijf. In essentie is dat wat carwrapping is. Het is zo ongeveer de goedkoopste en makkelijkste manier om een auto in een compleet gepersonaliseerde bedrijfswagen om te toveren! Het is ook een zeer eenvoudige manier waarop reclame gemaakt kan worden, niet alleen waar u woont, maar ook op de weg. Niet alleen hele carwraps zijn bij ons mogelijk, maar ook een aantal eenvoudige stickers. Wanneer u zelf ideeën heeft over het ontwerp, kunt u ze bij ons aandragen, dan houden onze ontwerpers daar rekening mee.

Waarom carwrapping in Veenendaal?

Waarom kiezen voor Deko Sign en carwrapping in Veenendaal? Zoals we al genoemd hadden, het is een effectieve manier waarop uw dienst of product gepromoot kan worden in het openbaar. Daarnaast is het erg makkelijk op deze manier om een eigen bedrijfswagen te creëren! Wat kan er allemaal op een carwrap? Denk hierbij aan logo’s, of wervende teksten, of meerdere foto folies. Het is bovendien de ideale manier om aandacht te trekken op bijvoorbeeld beurzen of festivals, afhankelijk van wat jouw bedrijf doet. Wij staan graag voor u klaar om dit te realiseren!

Het ontwerp

Afhankelijk van wat u graag wilt, is het mogelijk om binnen een dag uw auto al te laten veranderen in het rijdende visitekaartje dat u voor ogen heeft. U hoeft enkel het ontwerp en de gewenste opmaak aan te leveren, vervolgens gaan wij voor u aan de slag met de stickers. Wanneer u zelf nog geen ideeën heeft, of dit juist graag overlaat aan onze ontwerpers, dan kunnen die iets moois voor u maken, dat volledig aan uw eisen voldoet uiteraard. Deze ontwerpers hebben al ruime ervaring op het gebied van design, en zullen dus vast iets moois kunnen maken dat u ook mooi vindt. We zijn bovendien niet beperkt tot auto’s! Bij Deko Sign is het ook mogelijk om complete vrachtwagens te beletteren, waardoor mensen op de snelweg meteen kunnen zien waar u voor staat en wat u doet.