Een boost voor uw business dankzij Virgoleads

b2b leads op basis van Pull-marketing

Om meer gericht reclame te maken via nieuwe b2b leads, heb ik beroep gedaan op het bedrijf Virgoleads uit Turnhout. Ik ben de eigenaar van een goed draaiende drukkerij in Limburg. Mijn klanten zijn zowel de particulieren , die langskomen voor hun geboortekaartjes, als de bedrijven voor hun reclamefolders.

Maar de concurentie via het internet is moordend voor ons. Er zijn veel on-line services die producten kunnen leveren aan een prijs die het voor ons onmogelijk maakt om daar onder te gaan.
Natuurlijk hebben wij ook troeven in hand, onze service is persoonlijker, de afwerking is vaak beter en er kan op het laatste moment nog vanalles aangepast worden. En dankzij Virgoleads, kunnen we nu meer gericht reclame maken bij de bedrijven die net daar naar op zoek zijn.

Op termijn bespaart ons dit natuurlijk een hele soms geld. Want we investeren niet langer in overbodige reclame. En daarbij is de service van Virgoleads niet alleen heel betaalbaar maar ook exclusief. De leads die ze ons aanrijken worden niet doorverkocht aan anderen.