Een ruime keuze wanneer u een dampkap gaat kopen

Als u een dampkap gaat kopen kunt u onder meer naar de specialist in keukenapparatuur: Elektro Lommelen. Zij hebben een uitgebreid assortiment waardoor u een ruime keuze heeft. Hier heeft u namelijk keuze uit veel verschillende merken. Door dit zeer ruime en gevarieerde aanbod vindt u in het assortiment gegarandeerd een dampkap die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Misschien is een Novy dampkap wel iets voor u. Of wat denkt u van een dampkap van Bosch of Smeg? Bekijk gerust eens het volledig assortiment, op de website of in de toonzaal. Indien u geen keuze kunt maken, win dan zeker even wat deskundig advies in.

Dampkap kopen: vergeet de accessoires en het filter niet

U kunt de werking van een dampkap bevorderen door het aanschaffen van verschillende accessoires. Door de vele aanbieders heeft u hierin veel verschillende keuzes. Wat denkt u bijvoorbeeld van een platdakmotor, een rugwand voor onder de dampkap, een recirculatieset of een handige afstandsbediening waarmee u uw dampkap vanop afstand aan- en uit kan zetten? Vergeet ook zeker niet uw filters te bestellen. Een filter dient immers regelmatig te worden vervangen om de functie van uw dampkap te behouden. Gaat u dus bijvoorbeeld een Novy dampkap aanschaffen bij Elektro Lommelen? Kijk dan ook meteen even welke accessoires u nodig heeft.

Vijf jaar garantie op een Novy dampkap

Een efficiënte dampkap van Novy is gegarandeerd topkwaliteit. Als u van dit merk een dampkap gaat kopen bent u ervan verzekerd dat u een product in huis haalt dat nog jarenlang mee gaat. Beslist u een Novy dampkap te kopen, bijvoorbeeld bij een speciaalzaak als Elektro Lommelen? Dan kunt u erop rekenen dat u vijf jaar volledige garantie ontvangt. Novy draagt kwaliteit nu eenmaal hoog in het vaandel. Wist u overigens dat Novy ook service na de aankoop van een dampkap aanbiedt? De technici en herstellers van Novy staan voor u klaar mocht u een probleem met uw Novy dampkap hebben.