Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Explanimation maken door Donker Media uit Eindhoven

Explanimation bedrijf Donker Media uit Eindhoven

Voor iedereen die een 2D of 3D explanimation video of een whiteboard animation nodig heeft is Donker Media de aangewezen partner. Deze animatie studio is gevestigd in Eindhoven. Het specialisme van Donker Media is complexe verhalen toegankelijk te maken. Hoe? Met een korte video, van iets meer dan een minuut, waarin we jouw verhaal kort en bondig voor het voetlicht brengen. Het maakt niet uit of je in de zakelijke dienstverlening actief bent, een webshop runt vanaf je zolderkamer of misschien zelfs een goed doel bent (not-for-profit). Jouw inhoudelijke kennis samen met onze expertise op het gebied van explanimations en communicatie vormen een combinatie die leidt tot overtuigende en toegankelijke video’s. En of je boodschap nu simpel is, of juist enorm ingewikkeld, onze communicatiemensen brengen hem terug tot de essentie. Daardoor wordt jouw explanimation video makkelijk te begrijpen en blijft deze bij je klant beter hangen. Ongeacht de animatievorm die je kiest (2D, 3D, whiteboard, explanimation of uitleganimatie), Donker Media staat garant voor kwaliteit.

Explanimations door Donker Media

Die belofte kunnen we makkelijk maken, want ons team bestaat uit mensen met passie voor communicatie en explanimation. Onze animatoren werken met de beste apparatuur en software en onze communicatieprofessionals worden er blij van uw verhaal mooi te stroomlijnen. Waar nodig maken we de vertaalslag om ervoor te zorgen dat datgene wat je te vertellen hebt door een groot publiek wordt gehoord, begrepen én onthouden.

Kom op bezoek bij onze animatiestudio in Eindhoven

De keuze voor een animatie bureau is een belangrijke keuze. Je wilt honderd procent zeker zijn dat het bedrijf waar je mee in zee gaat voor jou de goede partner is voor het laten maken van explanimations. Dat snappen wij maar al te goed. Donker Media gelooft in een persoonlijke aanpak. En dat begint bij de ‘klik’ die ontstaat bij het eerste gesprek. Daarom nodigen we je hartelijk uit om een kijkje te komen nemen in onze animatie studio in Eindhoven (De Strijp). Dan kun je met eigen ogen zien hoeveel liefde onze mensen in hun werk stoppen en kunnen we tegelijkertijd verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Heb je vragen over het proces van een explanimation? We horen graag van je . Stuur een email of bel (040-744 02 52) Donker Media voor een afspraak.

Related Posts

Sieraden merk Ti Sento

De verschillende marketingmanagementconcepten

The many facets of content marketing