Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Gevelreclame voor uw bedrijf

Uw huisstijl op de gevel

Een huisstijl heeft u gekozen om jarenlang gebruik van te maken. Het moet de uitstraling hebben die past bij uw bedrijf en het moet in het geheugen van uw potentiële klanten blijven hangen. U heeft dus waarschijnlijk veel tijd gestoken in het bedenken en ontwerpen van deze eigen stijl. Uw logo, naam en visitekaartjes deelt u met trots. Waarom zou u dit niet nog groter doortrekken, bijvoorbeeld door het op de gevel van uw bedrijfspand, winkel of praktijk te tonen? Door gevelreclame kunnen voorbijgangers niet meer om u heen zonder kennis met u te maken. Gevelreclame is er in veel verschijningsvormen. Wij praten u even bij.

Welke gevelreclame past bij u?

Sierlijke letters van rvs, opvallende gevelreclame door een lichtbak of gespoten letters met verfsjablonen. Iedere vorm van gevelreclame brengt een eigen indruk met zich mee. Chique, trendy of sierlijk. Wat past bij uw onderneming? Het mooie van gevelreclame is dat u uw eigen huisstijl volledig kunt doorvoeren. De technieken zijn tegenwoordig namelijk zo goed, dat de kleuren precies goed uitkomen en dat letters in precies uw type kunnen worden gemaakt. Wilt u een deel van de gevel voorzien van bijpassende foto’s of ander beeldmateriaal? Ook dat is mogelijk. Enkele vormen van gevelreclame zijn foliebelettering van zelfklevende folies, gevelletters uit aluminium of kunststof of lichtreclame met LED-verlichting.

Schakel een specialist in

Welke soort gevelreclame u ook kiest, het is aan te raden om de montage uit te besteden aan professionals. Niets geeft zo’n slechte indruk als haperende gevelreclame. De professionals van Bosman Reklame hebben bijvoorbeeld al veertig jaar ervaring in het bevestigen van de meest uiteenlopende soorten reclame. Zij begrijpen dus waar goede reclame aan moet voldoen en voorzien u graag van advies over ontwerpen, vervaardigen en monteren van uw gevelreclame.

https://www.bosmanreklame.com/

Related Posts

Kartonnen dozen in verschillende soorten en maten!

Digital marketing en internet marketing

Voorbereiden op een sollicitatie met assessment oefeningen