Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Kartonnen dozen in verschillende soorten en maten!

Bent u op zoek naar verschillende soorten kartonnen dozen die speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden of die ze al voor u op voorraad hebben? Dan bent u hier aan het juiste adres! Want Dozenhal is dé aanbieder als het gaat om kartonnen dozen. Van grote compacte dozen tot kleine verzenddozen voor een postbedrijf. Alles is mogelijk bij ons! Bovendien bieden wij nog meer diensten aan waar u gebruik van kunt maken! Ontdek het allemaal in deze blog.

Tweedehands kartonnen dozen zijn goed voor het milieu!

Wij verkopen natuurlijk nieuwe kartonnen dozen die net vers van de machines zijn gemaakt. Maar wist u dat wij ook tweedehands dozen verkopen aan aanbieders?! Deze dozen zijn al een keer geproduceerd en gebruik door een van onze klanten. Als de klanten ze niet meer nodig hebben en ze zijn nog een goede staat, kunnen ze deze weer door ons laten ophalen. Natuurlijk kijken wij zelf ook nog naar de kwaliteit van de doos voordat wij deze weer in de voorraad leggen. Bovendien betaald u voor deze dozen geen extra kosten, maar juist minder dan onze normale prijzen. Wat ook goed is van deze manier is dat u het milieu een handje mee helpt om beter te worden en bespaard het u ook veel kosten.

Nog meer opties!

Bij Dozenhal kunt u kiezen uit een assortiment waar u ú tegen kan zeggen. Bovendien hebben wij ook extra opties waar u, als klant, gebruik van kunt maken. Neem bijvoorbeeld onze full color service. Sinterklaas is bijna in het land en u wilt uw dozen opvrolijken met een mijter of snoepgoed. Uw design kan gemakkelijk worden gedrukt op de dozen naar keuze en worden geproduceerd. Bovendien betaald u hiervoor maar een klein extra bedrag voor en krijgt u iets unieks ervoor terug.

Contact

Wilt u meer weten over het grote assortiment van Dozenhal of de werkwijze? Bekijk dan gerust de website van Dozenhal voor meer informatie over de verschillende soorten dozen. U kunt daar meteen een offerte aanvragen met de specifieke maat doos die u wilt bestellen. Als u een offerte heeft aangevraagd, nemen wij zo snel mogelijk met u contact op.

Related Posts

Kamerscherm.nl | Roomdivider

Kenmerken van een moderne website

Veel Nederlanders hebben last van hun ogen