Leadgeneratie online met Score

Branding leadgeneratie online volgens de regels van de kunst is tegenwoordig niet meer zo eenvoudig. Ga je een advies traject aan, dan is het verstandig om met een organisatie samen te werken die ook daadwerkelijk een trackrecord heeft. Een organisatie als Score worldwide heeft diverse websites en webshops in eigen beheer waarmee ook geld wordt verdient. Deze worden volledig bewaakt met online systemen. Hierdoor kun je op neutrale wijze in een oogopslag zien wat de positie is voor een specifiek zoekwoord. Daarbij kun je heel goed meten wat de progressie is van een of meerdere zoektermen. Op basis van deze progressie kun je bepalen of je de promotie van de pagina’s wat kunt verminderen.

Maar waar ga je promoten zult u denken? Voordat het zinvol is om dit te gaan uitzoeken is het veel belangrijker dat uw website of webshop voldoet aan de regels van de kunst. Dit noemen we on page. Of kort gezegd het moet online in orde zijn. In hoeverre dit in orde is wordt bepaald door een consultant van Score. Indien het dramatisch is kan het voordeliger zijn om een leadgenererende pagina te maken op een volledig neutraal domein. Hierin kunt u specifiek publiek trekken wat zoekende is naar uw product of dienst. Hierdoor wordt de conversierate veel groter. Natuurlijk kunt u een AdWords campagne starten, maar dat kost u continue geld. In de loop naar grote hoogten kan het zinvol zijn om een combinatie uit te werken. Echter de meeste internet bezoekers wantrouwen de advertenties die op de outputpagina verschijnt. Hoe u vertrouwen kunt winnen van bezoekers en hoe uw verkopers op de baan meer omzet kunnen genereren wordt uitgelegd op het seminar van de Inventi Academy. Hier geven keynote speakers een toelichting en richting waar het naartoe gaat, zodat u in de gelegenheid bent om uw eigen situatie in ogenschouw te nemen.

Het resultaat van uw bevindingen zal zorgen voor een nieuwe dimensie in uw internet marketing, want u wilt tenslotte de nr. 1 zijn ook op het internet.

Leadgeneratie via het internet stelt wel enige eisen aan uw organisatie. De leads die binnenkomen dienen zeer snel te worden opgevolgd. Dus u dient een adequate oplossing te kunnen bieden voor degene die graag met uw organisatie in contact komen. Wilt u meer weten, schrijft u dan in voor de Iventi Academy.