LED Verlichting met G9 LED in de praktijk

Er zijn volop manieren om licht te brengen in een ruimte. Je kunt een TL verlichting hangen, een gloeilamp, een Halogeen spot of de gordijnen openen. LED Verlichting is een groot succes gebleken, niet in de laatste plaats omdat het overweg kan met de meeste standaard fittingen. Bij Halogeen spots wordt gebruikt gemaakt van de G aanduiding voor de juiste fitting. De G9 LED lamp is de ideale vervanging van een Halogeen G9 lamp. Hoe werkt deze verlichting in de praktijk?

 

Waar gebruiken we spots?

Je kunt een ruimte belichten of verlichten. De Halogeen spot valt eigenlijk in het midden. Enerzijds is het een effectieve methode om een voorwerp van licht te voorzien, anderzijds geeft een gerichte spot ook karakter aan de ruimte. Over het algemeen staat een Halogeen spot vaak en lang aan.

 

Waarom kiezen voor LED Verlichting?

Bij de introductie van LED Verlichting is er eindelijk rekening gehouden met het behouden van standaard aansluitingen. Neem bijvoorbeeld De G9 LED lamp die perfect past in een standaard G9 Halogeen fitting. Bij LED verlichting is er veel minder stoom nodig, een 28 Watt Halogeen lamp is te vervangen met een 3 Watt G9 LED klein. Dat spaart veel stroom uit en daarmee ook geld.

 

Naast de stroombesparing kan LED Verlichting tot wel tien maal langer meegaan dan een reguliere Halogeen spot. Niet alleen worden daarmee kosten bespaard, de lampen hoef je minder te vervangen. Aangezien spots niet altijd op de meest toegankelijke plaatsen worden bevestigd is het zeer praktisch om te kiezen voor duurzame LED Verlichting.

 

G9 LED spots zijn ideaal voor zowel privé gebruik als in winkels of op kantoor. Voor elke situatie is er een geschikte LED Verlichting beschikbaar.

https://www.leds-depot.be/