Maak uw wildste dromen waar met Virgoleads

Mijn partner en ik baten samen een fruit – en groentewinkel uit. En daarnaast staan we ook wekelijks op de plaatselijke markt. Nu hebben we een businessplan opgesteld om fruit – en groentemanden te gaan verkopen aan plaatselijke kantoren en bedrijven. Het lijkt ons een gat in de markt zeker met die trend van ‘gezond leven’ die er heerst.  

We zijn met Virgoleads uit Turnhout in zee gegaan omdat zij exclusief voor ons bedrijf verkoop leads genereren binnen het B2B en B2C segment of mogelijke klanten aantrekken. En deze leads dus niet aan de concurrentie gaan doorverkopen. De tarieven van Virgoleads zijn heel transparant en correct. Op zich is het nu even een investering voor ons. Maar dat geld wordt snel terug verdiend als we direct bij de juiste leads terecht komen. 

We hopen er erg op dat er voldoende interesse komt vanuit de omgeving. En als er die is, zullen we er dankzij Virgoleads snel op kunnen inspringen. Als ondernemer is het fijn om te weten dat er integere mensen mee helpen om de juiste klanten aan te trekken. Ik ben er van overtuigd dat dit een succesvolle samenwerking zal zijn.