NuCall: de beste communicatieomgeving

Bij NuCall houden wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van communicatie goed in de gaten. Op die manier kunnen wij onze klanten garanderen dat hun communicatieomgeving altijd up-to-date is. Wij zetten ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan uw communicatie te laten beleven, of dat nu thuis, onderweg of op kantoor is. Bekijk de website van NuCall.

De diensten van NuCall

Bij NuCall kunt u terecht voor innovatieve en toekomstgerichte totaaloplossingen voor vaste en mobiele telefonie, vast-mobiel-integratie en internetverbindingen. Wij hebben als doel om uw communicatieomgeving perfect te regelen. Dat betekent dat deze niet alleen goed moet werken, maar ook veilig moet zijn. Wij zorgen voor uw bereikbaarheid en monitoren uw bedrijfstelecommunicatie. Wanneer u zich geen zorgen meer hoeft te maken om uw communicatieomgeving, kunt u zich bezighouden met de groei en het reilen en zeilen van uw bedrijf. Wij snappen dat ieder bedrijf een eigen manier van communiceren heeft en uiteraard houden wij hier helemaal rekening mee. Bij ons kunt u dus kiezen op welke manier u wilt dat het eerste contact met uw bedrijf tot stand komt. U heeft hierbij de keuze uit een receptionist, een keuzemenu of een welkomstboodschap. Daarnaast zijn wachttijden, manier van doorverbinden, wachtrijen en voicemails ook bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Hierbij houden wij dan natuurlijk ook rekening met uw wensen. Samen met u kijken wij naar de communicatiestijl van uw bedrijf. 

Ons doel

Bij ons draait het maar om één ding: uw bereikbaarheid, het kloppend hart van uw organisatie. Wij geloven dat uw bereikbaarheid allesbepalend is voor de communicatie binnen uw organisatie en zorgen er dan ook voor dat die bereikbaarheid vanzelfsprekend wordt. Wij zetten niet alleen ons beste beentje voor om tot een voorstel te komen die voldoet aan uw wensen en eisen. Juist nadat u voor ons heeft gekozen gaan wij voor het beste resultaat. Samen met u maken wij een planning en vervolgens krijgt u een vaste projectmanager die het traject tot de oplevering begeleidt. 

Over ons

NuCall is in 2005 opgericht door twee pioniers. Zij zagen dat de traditionele telefoniemarkt niet meer werkte voor veel bedrijven. Om die reden zijn zij begonnen met een telecombedrijf die zich op de toekomst richtte en op die manier echt iets kan betekenen voor bedrijven. Op onze site vindt u nog veel informatie.