Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Rustig je rijexamen in bij Rijschool Den Haag

Rustig je rijexamen in bij Rijschool Den Haag

 

Het behalen van je rijexamen is iets wat veel gaat veranderen in je leven. Daarom zien we dat er veel mensen zijn die veel spanning in hun lichaam hebben voor ze moeten afrijden. Wij begrijpen dit maar al te goed en daarom hebben we een paar tips voor de onrustige rijder om toch met een leeg hoofd en een volle concentratie te beginnen aan de laatste rit van je cursus.

 

Allereerst is het belangrijk dat je goed eet. Je kunt zelf iets kiezen, maar zorg er in ieder geval voor dat je maag goed vol zit en je geen ontbijt overslaat. Een lege maag zorgt vaak voor veel afleiding. Het is ook belangrijk dat je geen gekke dingen doet die je normaal ook niet zou doen. Als je normaal altijd eerst tien keer de trap loopt voor je naar buiten gaat, doe dit dan nu ook. Neem alle tips goed aan bij Rijschool Den Haag.

 

Het examen in Den Haag

 

De bel gaat en de instructeur staat bij je voor de deur met de auto waarin je je examen gaat afleggen. Haal voor je naar binnen gaat nog even een paar keer diep adem om tot rust te komen. Stap pas de auto in als je je helemaal op je gemak voelt om aan de Theoriecursus Den Haag te beginnen.

 

Tijdens het examen test de instructeur of je alle handelingen beheerst. Dit doet hij door een bepaalde route aan te geven. Jij moet deze route helemaal rijden en daarmee blijven denken aan alles wat je hebt geleerd tijdens de lessen. Dus kijk in je spiegels en houdt rekening met de regels.

 

 

http://drivercompany.nl/