Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

SAM design | Webdesign in Rotterdam

Webdesign Rotterdam 

 

Uw webdesign in Rotterdam moet natuurlijk altijd up-to-date blijven. De trends op internet volgen elkaar in razendsnel tempo op. Het is essentieel om op de hoogte te blijven van deze trends, om relevant te blijven voor de bezoekers, uw klanten en uw potentiële doelgroep. Dit artikel geeft inzicht in de belangrijkste trends op dit moment waarmee u uw Rotterdamse webdesign naar een nieuw niveau kan tillen.  

Trends op het gebied van webdesign  

Mobile first  

Om het webdesign in Rotterdam goed voor u te verzorgen is het van belang om rekening te houden met de opkomst van ‘mobile devices’ over de hele wereld. Veel bedrijven zijn een zogenaamde ‘mobile first’ benadering gaan nemen met betrekking tot webdesign. Het aantal mobiele gebruikers stijgt enorm ten opzichte van het aantal desktopgebruikers en alles wijst erop dat dit in de toekomst ook zo zal zijn. U kunt daarom vertrouwen op een ‘mobile first design’ om via een Rotterdamse webdesigner de site te laten verzorgen.  

Minder tekst  

Om als webdesign in Rotterdam extra op te vallen, is het een goede optie om minder tekst te gebruiken. Mensen lezen steeds minder en op het internet geldt dit al helemaal. Het gebruiken iconen, illustraties, video’s etc. kan uw site ‘levendiger’ maken. Gebruikers zullen mogelijk op lange termijn minder snel afhaken, dan als u wel veel tekst zou gebruiken.  

Meer scrollen  

Uw Rotterdamse webdesigner is ook op de hoogte van deze laatste en tevens minder bekende trend. Het scrollen op een mobiele site is iets wat bij elke site hoort. Onderzoek heeft bewezen dat het consumenten niet veel uit maakt hoe veel ze moeten scrollen. Content dus meer ‘verticaal’ weer proberen te geven in plaats van ‘horizontaal’ is dus een optie. Het lijkt minder logisch, maar het is een goede manier om dit in uw Rotterdamse webdesign te verwerken.  

Mobile first, minder tekst en meer scrollen vormen zoals eerder benadrukt belangrijke factoren in het webdesign in Rotterdam. Het is belangrijk om een betrouwbare webdesigner uit te zoeken met veel kennis van het vakgebied. SAM Design staat bijvoorbeeld bekend als één van de bureaus in Rotterdam op dit gebied. Het bedrijf staat altijd voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en uw webdesign in Rotterdam te verzorgen. Twijfel dus niet langer en laat uw webdesign in Rotterdam verzorgen! 

Related Posts

Voorbereiden op een sollicitatie met assessment oefeningen

Online marketing bureau Rotterdam

Spuitgieten doet u met HSV tmp