Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Sieraden merk Ti Sento

Het Sieraden merk Ti Sento lanceerde in 2003 haar eerste collectie zeer vrouwelijke sieraden vanuit Milaan. Door het elegante design en de uitstekende kwaliteit van de sieraden won dit merk snel aan populariteit en is nu in meer dan dertig landen verkrijgbaar. Het unieke aspect van Sieraden merk Ti Sento is de Mix & Match filosofie waarmee je alle sieraden van Ti Sento met elkaar kunt combineren. Ti Sento brengt twee maal per jaar een nieuwe collectie sieraden uit, op dit moment zijn er al zo’n 600 artikelen om uit te kiezen.

 

Sieraden merk Ti Sento

Het uitgangspunt voor dit relatief nieuwe merk sieraden is het Mix & Match principe. Hoewel de afzonderlijke sieraden uiteenlopend zijn van vorm en functie kun je alle sieraden met elkaar combineren, uit elke collectie. Daarmee heb je eindeloos veel mogelijkheden om de sieraden te gebruiken. Daarnaast is er ook bewust gekozen voor het gebruik van zilver in plaats van goud om een hoge kwaliteit te bieden voor een lage prijs.

 

De Oscar voor sieraden

Ti Sento sleepte in Groot Brittannië al een prestigieuze prijs in de wacht voor beste sieraden merk. Met name het Mix & Match principe wordt gezien als een innovatie in de wereld van sieraden. De ontwerpen van sieraden merk Ti Sento kenmerken zich door de vele details en de vrouwelijke uitstraling. Het zilver in combinatie met de vele beads en zirkoon stenen geeft deze sieraden een tijdloze en luxueuze uitstraling.

 

Sieraden merk Ti Sento heeft in korte tijd wereldwijde bekendheid vergaard met een ruime collectie aan vrouwelijke sieraden die allemaal met elkaar te combineren zijn. Met twee nieuwe collecties per jaar raak je nooit uitgekeken op de adembenemend mooie ringen, armbanden, oorbellen en vele andere sieraden. Betaalbare kwaliteit met een Italiaanse flair, dat maakt sieraden merk Ti Sento helemaal uniek.

Related Posts

Vindbaarheid verbeteren met een specialist?

Een nieuwe of tweedehands auto?

Gevelreclame