Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Snel zakelijke telefonie geregeld

Ons bedrijf wilden zo snel mogelijk zakelijke telefonie bij een ander bedrijf regelen. Het bedrijf dat we nu hadden was erg slecht en verzorgde onze telefoonlijn niet goed. Elke keer als we willen bellen dan gaat wel iets mis. Of er is geruis aan de telefoon of het apparaat doet dingen die wij helemaal niet willen. Dus zochten we naar een andere partij die ons wel kon helpen.

Zakelijk telefonie voor mijn bedrijf

Het werd tijd om in de omgeving te kijken naar verschillende partijen die ook zakelijke telefonie aanbieden. In de omgeving hadden we een paar bedrijven zitten die ons misschien wilden helpen. De reden hiervoor was dat wij hen ook soms eens hebben geholpen met bepaalde taken of diensten. Alleen het ging niet zoals we hadden gedacht. Ze konden ons helaas niet helpen, omdat een paar financieel in de problemen zaten en de ander slechte reviews had gehad van andere klanten. Dus met dit resultaat moesten we verder zoeken op het internet. We vonden al gauw allerlei bedrijven die ons goed konden helpen. Een daarvan was De Nederlandse Provider, daar hadden we vertrouwen in.

De Nederlandse Provider

Gelukkig had ons gevoel gelijk want de Nederlandse Provider heeft ons super goed geholpen. We kwamen daar met ons probleem aan en werden meteen verwezen naar de website om naar een offerte te maken voor een dienst dat ons interessant leek. Dit hadden we gedaan en binnen een paar uur meteen contact met een medewerker die ons verder ging helpen. Na ongeveer 2 weken werd er bij ons, door medewerkers van de Nederlandse Provider, een paar dingen geïnstalleerd en we konden weer aan de bak. Sinds we zakelijk telefonie hebben van de Nederlandse Provider hebben we geen 1 keer storing gehad en is alles super snel en makkelijk. Een top bedrijf met goede service

Contact

Meer weten over de Nederlandse Provider en zijn producten? Bekijk dan de website via www.denederlandseprovider.nl voor meer informatie over de producten die wij als bedrijf aanbieden en diensten die wij kunnen verlenen aan u. U kunt bij ons een product een maand gratis uitproberen als u via de website een offerte aanvraagt.

Related Posts

Voorbereiden op een sollicitatie met assessment oefeningen

How does the ideal office look like?

Weet jij waarvoor je een bedrijfsfilm kan inzetten?