Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Vacatures schadebehandelaar

De Rochewood-methode voor gezamenlijk succes

Op zoek naar vacatures schadebehandelaar? Rochewood is de juiste keuze en wij vertellen je waarom. Sinds 2011 timmert Rochewood aan de weg als dienstverlener op het terrein van banking en insurance met een heldere aanpak. We leveren specialistische kennis, meestal op tijdelijke basis, aan onze opdrachtgevers. Naar onze opdrachtgevers onderscheiden we ons door onze flexibiliteit, ons kennisniveau en ons lef. Onderscheidend is ook onze keuze voor persoonlijke en professionele groei van onze mensen. We ondersteunen en coachen onze specialisten, zodat zij kunnen excelleren. Dat doen we door het creëren van een prettige omgeving, het aanbieden van opleidingsmogelijkheden en het bieden van een platform voor het uitwisselen van ervaringen. Dat is de Rochewood-methode, want alleen samen kun je succesvol zijn.

Vacatures voor schadebehandelaar: uitdagend en afwisselend werk

Het afhandelen van schade is uitdagend en afwisselend werk. Het ene moment heb je een cliënt aan de lijn en het volgende moment bespreek je het schaderapport met een expert. Daar tussendoor moet je alles weten van polisvoorwaarden en een helder advies aan de verzekeraar kunnen opstellen. Doe jij dit werk en vind je het leuk? Bij Rochewood zoeken we ervaren schadebehandelaars die de onderdelen van het vak in de vingers hebben en toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan. We hebben regelmatig vacatures voor een schadebehandelaar op verschillende deelgebieden, zoals motorrijtuigen, letselschade of brandschade.

Het beste uit jezelf halen, samen met Rochewood

Rochewood heeft een naam hoog te houden op het gebied van expertise en flexibiliteit. Dat betekent dat we kieskeurig zijn bij ons aannamebeleid. We zoeken mensen die willen en kunnen groeien. Voor die aankomende toppers bieden wij de beste omgeving om die groei mogelijk te maken. Dus denk je dat je het in je hebt om deel uit te maken van het Rochewood-team? Bekijk dan de vacatures voor schadebehandelaar op onze site. Staan er geen actuele vacatures die bij jou passen? Doe een open sollicitatie. Vertel ons wat je wilt bereiken en als het ons bevalt dan nodigen we je uit voor een gesprek. Wie weet haal je binnenkort ook het beste uit jezelf, samen met Rochewood.

https://www.rochewood.nl/vacatures/schadebehandelaar/