Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Verlovingsringsringen in allerlei soorten en maten

U bent al een aantal maanden of jaren samen met uw partner en u heeft eindelijk de knoop doorgehakt. Het is zover, u gaat uw partner ten huwelijk vragen. Een cruciaal en emotioneel moment in elke relatie waar niks mis mag gaan. Natuurlijk nemen de beloftes en het ja-woord pas plaats bij de daadwerkelijke trouwerij, maar de verloving is net zo belangrijk. Het is vaak een complete verassing voor uw partner en om ervoor te zorgen dat deze verassing goed verloopt is er 1 belangrijk element die de verloving helemaal afmaakt: de verlovingsring.

 

Materiaalkeuze verlovingsringen

Hoe deze verlovingsringen eruitzien en van welk materiaal ze zijn gemaakt, ligt natuurlijk helemaal aan uw smaak en stijl. U kunt bijvoorbeeld voor het materiaal goud kiezen. Vooral vroeger was dit de standaard keuze voor (verlovings)ringen. Goud kan mooi gecombineerd worden met onder andere witgoud, als geelgoud niet zo uw ding is. Daarnaast komt roségoud ook steeds vaker voor. Wilt u voor een duurdere en kostbaardere verlovingsring gaan, dan kunt u platina ringen kiezen. Deze zijn zuiver en duurzaam en geven geen allergische reactie. Een bekender materiaal is edelmetaal, ook wel roestvrijstaal genoemd. Ook dit geeft geen allergische reactie en door de hardheid is dit metaal ideaal om ringen van te maken. Ringen van edelmetaal roesten niet en behouden goed hun kleur.

Palladium is weer een unieker materiaal dat nog niet veel wordt gebruikt. Net als platina is palladium een duurzaam en zuiver materiaal. Verlovingsringen van palladium zijn echter lichter in gewicht en daardoor minder kostbaar. Als laatste is er nog titanium. Een erg sterk maar ook heel licht materiaal wat geen allergische reactie kan geven.

 

Er zijn dus veel materialen waar u uit kunt kiezen. Om de verlovingsringen extra speciaal te maken kunt u er ook voor kiezen om er bijvoorbeeld een diamant in te verwerken. Als u er zelf niet uitkomt kunt u natuurlijk altijd hulp inschakelen bij een juwelier of edelsmid.

https://www.diamantendeals.nl