Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Voorbereiden op een sollicitatie met assessment oefeningen

Je bent opzoek naar een job en je hebt heel wat sollicitaties voor de boeg waar je uitgebreid zal getest worden, maar hoe kan je jezelf hierop voorbereiden? Assessment-Training.com is een wereldwijd opererend e-learning platform waar kandidaten zich voor kunnen bereiden op hun assessments en gehele sollicitatieprocedure. Dit platform heeft een van de grootste databases met oefen-/voorbereidingsmateriaal in de vorm van gratis assessment oefeningen beschikbaar op het internet.

Welke testen kan je doen

Er zijn verschillende tests beschikbaar zoals redactiesommen, figuurreeksen, cijferreeksen en persoonlijkheidstesten. Alle testen kunnen geoefend worden onder tijdsdruk, waardoor een echte assessment simulatie ontstaat. Zij bieden tevens specifieke voorbereidingspakketten voor assessmentbureaus, zoals LTP, PiCompany, Ixly, Eelloo, TalentQ, CEB/Gartner (SHL) en meer. Deze testen kunnen geoefend worden in de stijl van het daadwerkelijke assessment. Naast het feit dat je hier alle assessmenttesten kunt oefenen bieden zij een unieke sollicitatietraining waarmee kandidaten zich kunnen voorbereiden op alle facetten van het sollicitatietraject; van het schrijven van het cv tot het doen van rollenspellen en het voeren van lastige gesprekken met recruiters. Dit wordt gedaan door middel van professionele online trainingsmodules en interactieve videotrainingen.

Assessment oefeningen loont de moeite

Over de afgelopen jaren hebben tienduizenden kandidaten gebruik gemaakt van Assessment-Training.com om hun droombaan te krijgen. Oefen nu en krijg direct online toegang tot al het oefenmateriaal en oefen 24/7 op je computer, mobiel of tablet. Tegenwoordig is ook een assessment bijna altijd onderdeel van een sollicitatie. Een werkgever wil weten wat ze van je kunnen verwachten en proberen dit te meten met intelligentietesten en psychologische onderzoeken. Als je dit nog nooit het meegemaakt kan dit nogal overweldigend overkomen, en is het raadzaam om je hier ook goed op voor te bereiden.

https://www.assessment-training.com/nl

Related Posts

Vindazo, zorgt voor voor jouw droomjob!

Online marketing bureau Rotterdam

Mijn ervaring met een ooglidcorrectie