Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Het gemak van een schuifpui van Schipper

Dankzij de schuifpuien van Schipper kunt u zo vanuit uw woning uw terras opstappen. En dat alles in een handomdraai. Schipper uit Ede is de specialist op het gebied van schuifpuien en aluminium kozijnen. Vanuit hun centraal in het land gelegen fabriek, showroom en kantoor verzorgen zij al hun werkzaamheden voor de particuliere en zakelijke markt. Of u nu een houten, kunststof of aluminium schuifpui wil, bij Schipper bieden zij voor elke situatie een oplossing op maat.

De voordelen van een schuifpui

Een schuifpui is energiebesparend. Door de combinatie van een lagere energierekening en de lange levensduur verdient een schuifpui zichzelf terug. Daarnaast beschikken schuifpuien over heel goede waarden als het gaat om warmte- en geluidsisolatie.

Met een schuifpui bespaart u ruimte, binnen én buiten. Dit komt omdat u een schuifpui opent door deze open en dicht te schuiven in plaats van een deur die u open moet slaan.

Door de grote opening die een schuifpui creëert gaan de overgangen tussen buiten en binnen vloeiend in elkaar over.

Een aluminium schuifpui heeft nog meer voordelen. Zo is er meer lichtinval en een slankere uitstraling dan bij een houten of kunststof schuifpui. Een ander voordeel is dat door het aanbrengen van de kleur-poedercoating u de aluminium schuifpui niet hoeft te schilderen.

Wilt u wat inspiratie opdoen? Breng dan gerust eens een bezoek aan de showroom van Schipper in Ede. U kunt dan verschillende voorbeeldsituaties van hun schuifpuien bekijken.

De montage van een schuifpui

Het op juiste wijze monteren van uw schuifpui is natuurlijk belangrijk voor het plezier en gemak van uw schuifpui. Als u kiest voor Schipper Ede, dan zit de montage bij de prijs inbegrepen. Dat is immers de enige manier om garant te kunnen staan voor jarenlang plezier van uw schuifpui.

Bij Schipper beschikken ze over ervaren monteurs die u verzekeren van een vakkundige montage. Zij kunnen altijd het beste eindresultaat realiseren omdat zij uitdagingen bij de plaatsing met uitgebreide kennis en ervaring kunnen oplossen.

Het plaatsen van schuifpuien doet Schipper Ede binnen één dag. Uw oude schuifpui wordt door hen afgevoerd zodat u thuiskomt in een opgeruimd huis met een gloednieuwe schuifpui!