Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Hittebestendige kit van Technischeprodukten.nl

Bij Technischeprodukten.nl kunt u nu hittebestendige kit bestellen. Deze siliconenkit van het merk CTN is ideaal als u op zoek bent voor een siliconenkit die geschikt is voor het afkitten van warme of hete oppervlakten. Deze siliconenkit kan een hitte tot wel 300 graden Celsius aan waardoor het onder andere gebruikt kan worden bij het afkitten rondom ovens en fornuizen. U kunt dit product verkrijgen in twee verschillende kleuren, geheel zwart of transparant. Als u kiest voor dit product, dan kiest u voor siliconenkit dat altijd flexibel blijft waardoor het gemakkelijk kan bewegen wanneer dit nodig is. Breng het product snel en eenvoudig aan met de zogenoemde Pressure Pack met nozzle.

Hoe gebruik ik de hittebestendige kit van Technischeprodukten.nl?

Onze hittebestendige kit kunt u zeer gemakkelijk aanbrengen met onze Pressure pack. Al onze siliconenkitten van CTN zijn van zeer hoge kwaliteit. De ProSeal is geschikt voor vrijwel elke toepassingen en onze siliconenkit is zelfs geschikt voor oppervlaktes die erg heet kunnen worden. U kunt de kit ook aanbrengen met een kitpistool. Dit doet u door de spuitmond van het pistool te vullen en trek het pistool naar u toe. Houd hierbij rekening met een hoek van 45 graden. Druk vervolgens alles in de voeg en laat het handvat los. Strijk het vervolgens glad zodat u geen rare bobbels krijgt op de ondergrond. Het duurt echter twee uur voordat het volledig gedroogd is. Ook kunt u deze siliconenkit weer zeer gemakkelijk verwijderen. Toch heeft u hier wel een aantal toepassingen voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan een voegenschraper of een stanleymes. Denk hierbij wel om uw eigen veiligheid. Zet het hulpmiddel om de siliconenkit en schraap het los. Beschadig echter de oppervlakte zelf niet. Verwijder restjes met de Seal Remover. Spuit deze remover op de restjes, laat het een tijdje inwerken en verwijder vervolgens de restjes.

Technischeprodukten.nl

Bij Technischeprodukten.nl staan onze werknemers iedere dag voor u klaar om u te adviseren over onze producten. U kunt direct contact met ons opnemen doordat ons kantoor en magazijn allemaal op dezelfde plek gevestigd is. Wij luisteren graag naar uw vragen of wensen en helpen u bij het kiezen van het juiste product.