Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

In Amersfoort een ICT bedrijf vinden

Al voor een langere tijd zijn wij op zoek naar een ervaren ICT bedrijf uit de omgeving van Amersfoort die ons kan helpen met de zakelijke telefonie van het bedrijf. Eerst deden we dit zelf, maar de laatst tijd merkte we dat dat niet meer zo goed ging en dat sommige klanten van ons daar steeds meer over gingen klagen. Daarom wilden we dit aanpakken en een goede zakelijke telefonie hebben, want we moeten wel goed bereikbaar kunnen zijn. 

Een ICT bedrijf uit Amersfoort die zakelijke telefonie aanbiedt

We kwamen erachter dat niet alle ICT bedrijven in de omgeving van Amersfoort zakelijke telefonie aanbieden voor een goede prijs of gewoon helemaal niet. Dus we moesten goed kijken of dit wel mogelijk was om bij een ICT bedrijf iets te vinden. Maar na een goede zoektocht van een van onze medewerkers kwamen we op het bedrijf Xantion terecht. Daar boden ze zakelijke telefonie aan voor een goede prijs. Dus we wilden in gesprek gaan om te kijken of ze ook echt ons dat konden aanbieden. Tijdens het gesprek met Xantion hadden we een goede klik met het bedrijf en zouden ze een offerte sturen met daarop de aangegeven dienst die wij wilden.

Top service

Nadat we de offerte hadden goedgekeurd, zouden de mensen van Xantion even langs komen om de producten te installeren. Op de dag dat ze dat kwamen doen waren ze erg professioneel maar ook vriendelijk. Daarnaast gingen ze niet weg voordat ze zeker wisten dat het goed was. Nu werken we al een tijdje met de zakelijke telefonie van Xantion en het is echt een top product. Tot nu toe hebben we geen last van bepaalde storingen en merken onze klanten ook dat de communicatie via de telefoon erg goed gaat. Kortom, de service van Xantion is erg fijn om mee te werken en voorlopig willen we niks anders.

Xantion

Wilt u ook zakelijke telefonie van Xantion uitproberen voor een goede prijs? Bekijk dan de website voor meer informatie over de producten die Xantion aanbiedt en waar u Xantion op kunt bereiken en vinden.