Recruiting life
Image default
Business / Marketing and Advertising

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Heeft u problemen met onbetaalde facturen, dan heeft u waarschijnlijk een incassobureau in Rotterdam nodig. Wij kunnen het namelijk voor u regelen. Incassonet incasseert uw facturen, en dat doen we op een persoonlijke, professionele en bovenal klantvriendelijke manier. De kosten zijn uiteraard voor uw debiteur. Helaas krijgt iedere ondernemer wel een keer te maken met slecht betalende debiteuren, en weten vaak niet hoe ze ermee om moeten gaan. Incassonet kan de zorgen van u overnemen. Wij regelen het gehele incassoproces om ervoor te zorgen dat u alsnog uw factuur krijgt uitbetaald. Het kan ook zo zijn dat u graag betaald wilt worden voor de geleverde diensten, maar ook niet de klantrelatie wilt verliezen. Daar houden we rekening mee door altijd daadkrachtig te werken, maar door gericht te zijn op het behouden van een goede klantrelatie. 

Incassobureau in Rotterdam: incassoprocedure

De incassoprocedure bij ons incassobureau in Rotterdam begint altijd met het indienen van uw incassozaak. Zonder kunnen we uiteraard niet aan de slag gaan! Nadat we de incasso-opdracht hebben ontvangen gaan we namelijk direct voor u aan de slag om de onbetaalde factuur alsnog te innen bij uw klant. Het indienen gaat online, en dat kan via onze website, maar ook via de e-mail. Dan ontvangen wij graag van u een kopie van al uw openstaande facturen van deze debiteur. Wanneer u de contactgegevens heeft van uw klant ontvangen wij die ook graag, dat maakt het makkelijker om uw klant te bereiken. Dit verhoogt de kans van slagen op het incasseren van de factuur, omdat we op meerdere manieren uw klant kunnen bereiken en het dus lastiger wordt om ons te ontwijken. 

De incassospecialist 

Zodra u de zaak bij ons heeft ingediend kunnen wij aan de slag gaan. U kunt bij alle stappen online volgen hoe het ervoor staat met uw incassozaak, zo blijft u ten alle tijden volledig geïnformeerd. De incassospecialist gaat ondertussen aan de slag voor u. In korte tijd nemen we meerdere keren contact op met uw klant per mail, telefonisch en per post. Tijdens het contact vragen we uw klant zo snel mogelijk te betalen inclusief rente en incassokosten. Bekijk dit incassobureau in Rotterdam.